Om mig

Sandviken, Gästrikland, Sweden
Välkommen till mig och min hälsoinspirerade blogg, där du kan läsa om hälsotips, mina tankar om en bättre värld :) Tips hur även du kan må bättre, bli friskare till både kropp och själ :) Varför naturligt läkande är bättre och effektivare än kemikaliska medel :) För frågor når ni mig även på: delfinolin@hotmail.com

måndag 28 juni 2010

Värk o "gröt"

Nu är äntligen sommarvärmen här, lite för mycke kanske av det goda, men jag väljer värmen, för då kan jag dra mig till skuggan om jag inte tyar mer :)
Men jag klagar inte . . . älskar ju sommaren :)

Jag har fortfarande ont, men envis som jag är har jag gett en skön behandling till en gravid kvinna :) Gick jättebra. Jag var även med under hennes förra o första graviditet. Hon mår så bra av att få min behandling, säger hon :)

Hi hi, ett roligt "missförstånd" . . . Det bor en äldre "tant" i lägenheten under mig, som pratar lite "svamlande" och dessutom hör ganska så dåligt osv. Hon öppnade dörren när jag och vovvsan var på väg upp i lördags, för att hon ville prata med mig lite, sa hon. Hon nämnde nå't om nå't skriiiik och jag trodde att hon hört mig, så ikväll gick jag ner till henne, för att förklara mig. Jag skriker ju till lite eftersom det hugger till i höger sida som om nå'n hugger mig med en kniv. Och om jag inte är med i svängarna, så skriiiker jag till: Aaaajjjjj!!!!! Idag hördes jag från stolen på utsidan av salongen och ända längst in till "klipperian", så kunden undrade :)
MEN . . . det var inte det som var problemet för den gamla "tanten", utan HON trodde att JAG hört när hon o grannen på samma våning skrek till varandra om en sak dom var oense om.
Så det kan bli när inte haspen är på . . . Men jag ville inte bli inblandad så jag skyndade upp till mig så fort jag kunde utan att vara otrevlig :)

Dagens ängel är Sandalphon med Gentleness (mildhet, försiktighet) och säger att jag ska vara väldigt försiktigt med mig själv just nu. Jag ska omge mig med vänliga o behagliga människor, situationer och omgivningar :) Tack Sandalphon, känns aktuellt för mig just nu, håller precis på att grubbla hur jag ska göra, har två grupper som vill ha mig båda två och jag vet inte vilken jag ska välja. Handlar om s k nätverksarbete" för en produkt som ska lanseras. Vi får se vart det slutar, ganska så "grötigt" just nu . . .

Min son var så hjälpsam idag, berättade ju för honom om att jag har såååå ont, så han handlade lite åt mig och bar upp det åt mig också. Så glad jag blev och vovvsan blev så glad att träffa mig, så hon hoppade högt och skrek av glädje :)

Ha det bäst så länge, somrig kraamis på er alla från mig i soliga o heta Viken :D

2 kommentarer:

  1. Vad skönt att du fick hjälp av sonen med inköpen. Underlättar mycket!
    Jag ska passa på att handla efter sjukhusbesöket på torsdag, men då tar jag kärran med mig för att avlasta gångsträckorna!
    Håller på att planera matsedeln och inköpslistan redan nu... Ha det bra i värmen!

    SvaraRadera
  2. Oj, är du så duktig du :) matsedel osv :) Inköpslista brukar jag väl ha, men att skriva matsedel, nä, orkar inte jag iaf :) Men jag har nog nå'n slags planering ändå, för det jag vill ha hemma brukar finnas hemma :) Ser du så lätt vi kan missförstå varandra också :) Lycka till med sjukhusbesöket på torsda' :) Somrig kram i värmen :D

    SvaraRadera