Om mig

Sandviken, Gästrikland, Sweden
Välkommen till mig och min hälsoinspirerade blogg, där du kan läsa om hälsotips, mina tankar om en bättre värld :) Tips hur även du kan må bättre, bli friskare till både kropp och själ :) Varför naturligt läkande är bättre och effektivare än kemikaliska medel :) För frågor når ni mig även på: delfinolin@hotmail.com

lördag 26 juni 2010

Bara "skit" mä kärringen

En jättefin midsommardag har det varit och vovvsan har varit hos "mamma" till ungefär klockan 6 idag :) Gick jättebra, hon är ju bara så go och är ju bara min ögonsten över allt annat :)

När vi gick sista kiss o bajsrundan igår kväll, strax efter 11, så var himlen så fantastiskt vacker, rent magisk . . . men tror ni inte att jag möttes av ett så asfullt äldre par, som skulle cykla :) Funkade inte så bra, dom fick hjälpa varandra upp från backen istället . . .
Förstår inte att man som vuxen inte lär sig vart gränsen går? Är det så kul och så trevligt att kasta ut flera hundringar - kanske nå'n tusing på att bli så packad? Begriper inget jag, gjorde vi väl som unga, men NU, när vi ska ha lärt oss nå't - eller inte . . .
Klart att jag som är intresserad av hälsa osv inte är för att supa skallen av mig (numera, hm), men dom har ju t o m tagit upp det på nyheterna, att det här ska vara årets största suparhelg, med olyckor och misshandel och barn som far illa, när det nu bara måste supas så in i bomben just denna helg . . .

Ojsan vilken moralpredikan, nu behöver vi inte gå i kyrkan imorgon, tror jag :)

Min ängel för idag blev Michael, kraftfull och go, Crystal-Clear Intentions (Kristallklar intuition) med budskapet: Var klar över mina beslut, som kommer att föra mig framåt med orubbad tro :) Så bra att ha dig Michael med mig idag, känns tryggt :)

Enda bökiga för mig idag är att jag har så förbenat ont i höger sidan, från "midjan", nedför höften o hela benet, så eftermiddagspromenaden med Fly var inte så där jättekul om jag säger så, hm . . . Hon tyckte nog att jag gick ganska sååå långsamt, skulle jag tro.
Tror nog att det var en syn för gudarna, jag linkandes med en stor schäfer"blandnings"hund med lååångt koppel, sååå långsamt så. Hon vände sig om flera gånger och bad mig öka farten "snälla du fortare nu" :)
Men se'n kom ju husse ungefär vid 6 och hämtade henne och han orkar ju gå, brukar åka rollerblades med henne :) Själv skulle jag ha behövt åka i kärra jag, bakom henne :)
Men jag vet att det växlar snabbt, ena da'n har jag jätteont och så mår jag mycke bättre da'n efter :) Efter regn kommer ju alltid sol ni vet :)

Ha de bäst och kraaam :D

2 kommentarer:

  1. Tackar för predikan ;-) Jag brukar också ägna mig åt "predikningar" ibland - som du vet. ;D Sen får var och en ta till sig det dom vill! Vad trist att du också har ont :( Hoppas det går över snart! Vad kul att Flys husse åker rollerblades med vovven. Det är säkert jätteroligt för Fly också. Vi har lite svalare idag men jag får inget gjort p.g.a. värk :( men det kommer väl bättre dagar också! Hoppas vi!!! Ha det bäst nu! Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, hoppsan så det bidde :)

    Mmm, det är ett jäkelstyg att ha ond höft o ben, blir så svårt att komma iväg då :)

    Just det . . . rollerblades och kärra, så hon får variation, ha ha :)

    Vi har haft så varmt här, nästan för varmt, men kvällen är jätteskön, så jag ska sätta mig en stund till på min härliga balkong :)

    Ha det bäst du mä, dyk i bassängen o ha de bäst med en svalkande kraamis :D

    SvaraRadera