Om mig

Sandviken, Gästrikland, Sweden
Välkommen till mig och min hälsoinspirerade blogg, där du kan läsa om hälsotips, mina tankar om en bättre värld :) Tips hur även du kan må bättre, bli friskare till både kropp och själ :) Varför naturligt läkande är bättre och effektivare än kemikaliska medel :) För frågor når ni mig även på: delfinolin@hotmail.com

tisdag 29 juni 2010

Hälsovatten, somrig mat och sommar :)

Det sköna vädret fortsätter, visst är det skönt, men jag erkänner att då smiter jag till skuggan en stund och svalkar av mig :)
Det är så skönt för barnen också, här på gården har faktiskt några småbarnsfamiljer satt ut uppblåsbara badpolar till sina små :) Ser så skönt ut - och föräldrarna runt ikring på filtar eller på bänkarna med fika osv :)
Jag gillar när det är rörelse ikring mig, iaf när barnen trivs och njuter av sin sommar med "spring i bena" :)

Fortfarande inget nytt om min sons bil och det grubblar jag ju på en hel del, upptar ju mina tankar. Synd om en skötsam ung grabb med fast jobb o köpt bostad osv, synd att han ska behöva råka ut för nå't så'nt :/ Den är ju säkert i nå't östland nu, kanske Estland med nya nummerplåtar osv.

Imorgon ska vi ha ett möte om den nya hälsoprodukten, som jag blivit helt förälskad i :)
Tänk er att ett vatten kan vara så hälsokraftigt och utrensande i en kanonaffärsidé också, allt i ett paket :)

Nu har Anders sjungit klart och jag har tvättat klart kläder och till sängen, som nu är nybäddad och skön :)

Idag har jag ätit mycket jordgubbar (muuums)29 kr/ halvliter och som mat har det blivit kornris med en smaskig wok på tomater, lök, zuccini, små vita bönor och qournfärs, så gott . . . och till kvällen blev det pasta med wokad tomat, lök o broccoli med beasås, mmmmm :) Älskar grön o lätt mat under sommaren :)

Min kraftfulla ängel för dagen blev Gabriel: När ett barn föds föds också mitt inre lilla barn på nytt :) visst låter det väl fint :) Tack Gabriel för att du finns med mig och oss, behöver vi :)

Ha det bäst o var rädda om er
Kraamis, hörs :D

2 kommentarer:

  1. Hoppsan! Trodde jag hade läst och kommenterat alla dina inlägg men det hade jag visst inte :( Gabriel dyker väldigt ofta upp i mina Änglakort ;-) Visst vill jag också ha lätt mat (och gärna kall mat) i sommarvärmen. På hösten/vintern blir det mer grytor och sånt. Det är alltid roligt att se småbarn och familjer men speciellt under sommaren då barnen kan gå lättklädda för dom verkar ha en inbyggd ovilja mot kläder ;-) och vatten är ju verkligen ett passande element för barn! KRAM

    SvaraRadera
  2. Lätt mat hör sommaren o värmen till, smakar mycket bättre än bastant o varm mat :)

    Visst är barnen härliga, för dom är alltid sig själva och verkar bara älska badpolarna på gården :)

    Jag dricker o av mitt rena Kangenvatten o känner att jag fått energi, trots värmen ute. Jag tror att det blir en revolution med det här vattnet :)

    Ha det bäst och tänk på att dricka mycke :D

    Somrig o svalkande kram på dig min vän :D

    SvaraRadera