Om mig

Sandviken, Gästrikland, Sweden
Välkommen till mig och min hälsoinspirerade blogg, där du kan läsa om hälsotips, mina tankar om en bättre värld :) Tips hur även du kan må bättre, bli friskare till både kropp och själ :) Varför naturligt läkande är bättre och effektivare än kemikaliska medel :) För frågor når ni mig även på: delfinolin@hotmail.com

söndag 26 september 2010

Krångel, eller :/

. . . Med nätet menar jag :/ Ja, inte mitt nät, utan hans som jag skriver med :/
Men, nä nä, det går inte jag på, faktiskt . . . Hela helgen har han som jag skriver med hoppat in o ur från E. Inte går jag på nå't så'nt heller, nä nä, det gjorde jag kanske i början,
men nu får han allt va' :/ Spelar ingen roll vilka ursäkter han kommer med, jag går inte på dom iaf, nä nä :) Liiite fördel ska jag väl ha av att ha varit medlem där så pass länge, tycker ni inte :) Tänk om han har fått för sig att jag är helknäpp på nät o datorer.
Okej, inte är jag väl nå't datasnille, men jag har iaf lärt mig hur denna knäppa sajt funkar :)
Men visst blir jag förvånad, för denne man som inte är svensk, har visat mig en helt annan sida än denna här, så jag fattar ingenting jag, hm :/
Denna man har alltså ganska så stadigt hoppat in o ur E under hela helgen på ett besynnerligt sätt, samtidigt som jag faktiskt har frågat om han HAR datakrångel osv, men inte ett ljud?
Han KAN ju ha datakrångel pga väder osv, men då finns det väl kanske nå'n annan dator han kan låna lite snabbt, för ALLA kan väl inte ha pajat på en o samma gång, eller?
Jag väntar o ser, men skriver inget mer, kanske sätter fart på honom dä - eller inte :/
Så för stunden blir det faktiskt inte mer spännande än så här, men frågan är: Vad har hänt?

Bättre väder idag, så jag har tagit mig en långpromenad på ungefär 1 timme, så skönt :)
Jag har ätit fisk och ugnsrostade rotsaker med potatis o massa gott, som fått puttra i god grädde, mmmmm, blev sååå gott :) Och just nu kokar jag en god soppa på en så'n där påse med rotfrukter: morötter, lök, rotselleri, kålrot osv, fick koka i 1 ½ liter god hönsbuljong och mald ingefära, mortlad svartpeppar, vegeta saltkrydda :)
Jag hade naturligtvis i lite broccoli också, blev jättegott :)
Det var länge se'n jag använde kålrot, rotselleri osv, för jag är ju frälst åt det orientaliska hållet, men gott var det - och nyttigt med :)

Nu ska det smaka med en liten portion av min goda soppa, varm mustig och god :) och den räcker till flera gånger (som vanligt) kokar ju alltid så stora satser, men då har jag ju färdigt :)

Ska vi hålla oss friska i höst, nu när det börjar bli kyligt och regnar också om vartannat, så behöver vi värmande o nyttiga soppor - och ingefära är rena hälsokuren ska ni veta :)

Vad tror ni, ska jag vänta på denna man, eller gå vidare . . .

Kram så länge och ha det bäst :D

2 kommentarer:

  1. Gå vidare - tycker jag, men du gör ju som du själv vill naturligtvis!
    Visst kan man ha datakrångel - jag har haft det ofta och det beror nog på själva datorn min - inte vädret eller så...
    Och inte skulle jag kunna hoppa in på någon annan dator heller om det hade varit så att jag skrivit med någon - så den delen kan vara rätt. Men konstigt om han inte lyckats skicka något livstecken om han ändå varit in på E-k? Låter mer som en "upptagen" man som måste logga ut för att andra inte kan se... Men det är kanske bara "misstänksamma jag" som tänker så :/ Kan ju bero på något helt annat!
    Vädret är härligt här denna måndagmorgon/förmiddag! Klar sol och härliga höstfärger i alla lövträden! Hoppas din dag blir riktigt skön och solig i både vädret och sinnet! KRAM

    SvaraRadera
  2. Tack vännen för din omtanke o dina ord :)
    Nog tror väl jag mä att det är nå't skumt, så länge har vi väl varit mä :)
    Upptagen? Ja, det kan ju va' så mä . . .
    Fint väder här också, skönt dä, för snart kommer nog ruggvädret.
    Kraftfulla värmande kramen till dig från mig :D

    SvaraRadera