Om mig

Sandviken, Gästrikland, Sweden
Välkommen till mig och min hälsoinspirerade blogg, där du kan läsa om hälsotips, mina tankar om en bättre värld :) Tips hur även du kan må bättre, bli friskare till både kropp och själ :) Varför naturligt läkande är bättre och effektivare än kemikaliska medel :) För frågor når ni mig även på: delfinolin@hotmail.com

lördag 10 januari 2015

Snökaos i Viken :O

Jösses vad snön har vräkt ner - 
bara på några timmar :O
Jag är nästan insnöad - tur att kyl o frys är skapligt fyllda :I
Kan vara risk för att strömmen går, men håller tummarna att den inte gör det :O
Är iaf förberedd med liten ficklampa och massor av värmeljus runt om här hemma :)
Så - imorgon blir det att gå ut och skotta mig fram från dörren - får försöka ta mig till den fristående tvättstugan - mitt emot min uteplats - för i kväll orkar jag inte - var på väg hem från loppis o ICA när ovädret bara exploderade över mig - himlens alla portar bara öppnade sig :O 

Bara att fortsätta hemåt med dom broddade kängorna - inget annat val - och broddarna (bara den högra) åkte av flera gånger - jobbigt - sved om kinderna - men jag tog mig hem :O) 
Så skönt att komma in i värmen - äta varm mustig soppa - färdig från igår - smakade som den mest underbara kulinariska måltid - åkte in i varenda cell i kroppen - hjärnan vaknade till liv den mä' :)

Nu - ska jag försöka få ett fint vardagsrum igen efter helgerna - när alla julprylar är bortplockade och i förrådet - nu är det andra ljusstakar / lyktor och prydnadssaker som ska göra mitt hem mysigt och välkomnande - julen är över, så dom prylarna har gjort sitt nu :)

Ta det lugnt nu ute i ovädret - broddar på och varma kläder - lager på lager :)

Drick och ät varm och näringsrikt så håller vi oss friska :)

Träna och håll konditionen igång - på en balanserad nivå - stärker immunförsvaret det också :)

Och - visualisera att snart är våren här - efter detta snökaooos kommer en vår- jag lovar :)

Värme och kärlek från mig i insnöade Viken, 
:D


2 kommentarer:

 1. Snön har vräkt ner här också i ett par dagar redan! Sonens familj har överraskat mig med sitt besök från fredag till lördagskväll och hade fastnat i snön på vägen. Tur att dom fick hjälp och kom loss! Det är svår för mig också att ta mig någonstans med rollatorn nu när det inte är plogat på alla ställen. Bilvägarna är ju det men vi som går får klara oss bäst vi vill :O :O :O Jo, jag har också fått bort Julen härifrån. Bara utebelysningen (ljuskedjan) är igång ännu på balkongen men jag ska väl dra ut kontakten idag :) Vi tar och går i ide som björnarna nu i några månader framåt - tycker jag :D Och så stiger vi upp igen när det blir mer sol och värme och det blir lättare att promenera där ute :D Ha det bäst min Vän!

  SvaraRadera
 2. Ja men jag fick iaf upp dörren idag, har provat - så då får jag väl vara nöjd :O
  Men det är bara vägarna här på området som är skottade, resten får vi pulsa verkar det som :O
  Tror inte jag skottar uteplatsen idag - verkar va' blötsnö - kanske bäst att va' rädd om revbena kanske :O Eventuellt kanske min snälla granne skottar upp uteplatsen - vi får se vad som händer - men JAG koncentrerar mig på framsidan idag i första hand :/
  Och - JA - går nog i ide jag mä' - öppnar dörren till uteplatsen och tränar på Putte Crossisen kanske :) Neddragning på chokladen har gett resultat iaf - jag har gått ner ett drygt kilo nu, så jag fortsätter att utesluta den "drogen" jag :)
  Kraftgivande kramen o ha de bäst du mä' min vän,
  :D

  SvaraRadera