Om mig

Sandviken, Gästrikland, Sweden
Välkommen till mig och min hälsoinspirerade blogg, där du kan läsa om hälsotips, mina tankar om en bättre värld :) Tips hur även du kan må bättre, bli friskare till både kropp och själ :) Varför naturligt läkande är bättre och effektivare än kemikaliska medel :) För frågor når ni mig även på: delfinolin@hotmail.com

fredag 6 februari 2015

Jippieeee - Rullgardinen uppe :D

Ja - Halleluja - och Jippieeee :`)
Äntligen har den där sonen hängt upp rullgardinen i sovrummet - en jättefin, helvit :)
Och - framför den har jag hängt mina ljust violetta transparenta "mormorsgardiner" :)
Ja, jag vill bara sjunga högt - "Ha ha, jag har en rullgardin - Jag har en rullgardin - tralla la" :`)
Så fr o m igår kväll behöver jag inte längre klättra på stegen - för att hänga upp pläden - och ställa stora solfjädern framför - för att få mörkläggning inför natten :O)
Mörkläggning ja - jösses . . . att en vit rullgardin med en s k film bakom kan göra så mörkt :O 
Dom garanterade på Jysk att jag skulle bli nöjd - och det blev jag - jippieee :`)

Så TACK sonen, för att du borrade och hängde upp den innan du åkte iväg till jobbet i går eftermiddag - 
Din mamma ÄR sååå tacksam ska du veta :`) 
Nu är inte allt kvar att fixa här i "nya" lägenheten - t o m köksbordet skruvade han på, så nu sitter benen fast - benhårt :`) Till det bordet ska jag köpa en vit avtorkbar täckande duk (kanske med blå o cerisa blomknoppar på, som gör så att bordet verkar vara vitt och inte brunt - jag skaffade ju 4 vita stolar precis när jag flyttade hit, med fasta dynor - jättefina :`)

Jo, jag gör det jag kan fixa - och det är en hel del det - så något offer är jag absolut inte :O)
För vem var det som bar på massor av kartonger osv när jag flyttade hit - upp o ner för trappen - 3 våningar - så att det nästan bara var möbler och stort kvar - så då gick allt mycket lättare för grabbarna att bära ner till släpet :`) Då först tackade dom mig för mina hundra vändor i trapporna - med brutna revben osv :O
Ja, allt blir nog bra till slut - och inte tycker jag att det är fel av mig att be sonen om hjälp - när jag hjälper honom med vovsabusan - så att han kan jobba och även komma ut med kompisar osv :`)

Nu ska jag till tvättstugan och hämta det sista där - gå ner till centrum och uträtta lite ärenden - och även för att även komma ut lite . . . igår var jag och vosabusan ute i flera timmar i SOLEN :O)

Ha de' bara bäst och njut av dom soliga dagar som dyker upp redan nu - och tro på er själva, för ni fixar mycket mer än ni bara vet om, lover :`)

:D

2 kommentarer:

 1. Vad skönt att du fick rullgardinen på plats! Jag har brukat hänga upp långa, mörkare gardiner i fönstren tidigare innan jag hade persienner på plats men var och en gör ju på sitt sätt! Till att skruva har jag varit tvungen att skaffa en skruvdragare (kostar ca 250 kr hos Clas Ohlsson) för jag kan inte alltid vänta tills någon av barnen kan komma hit! Själv är bästa dräng - heter det väl :) Nu verkar solen ha rymt och det är svart på himlen, blåser kraftiga och iskalla vindar och snart regnar det nog :( Men med soligt sinne klarar vi även sådana dagar! Ha det bäst och sköt om dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja - jätteskööönt är dä' - blev så bra :O)
   Var glad du att du är så händig och kan skruva o montera upp grejor :) - kan ju inte jag, är bara att erkänna mina brister :O Vi kan ju inte kunna allt heller, vore väl en för stor önskan - även om det inte finns något omöjligt, för det omöjliga tar ju bara liite längre tid, eller hur :`)
   Men - kanske ska köpa mig en skruvdragare och nå'n skaplig borr, så kan jag ju stolt ta fram verktygen när nå'n hjälper mig :`)
   Tokigt att du var tvungen att flytta så långt från barnen o släkten, då det ju kan va' bra med lite handräckning emellanåt :`)
   Solen skiner idag här - jätteskönt - kan den göra varje dag tycker jag :)
   Bra förstås även med ett soligt sinne - då grejar vi allt, hi hi :O)
   Kramis med healing för att du ska må bäst,
   :D

   Radera