Om mig

Sandviken, Gästrikland, Sweden
Välkommen till mig och min hälsoinspirerade blogg, där du kan läsa om hälsotips, mina tankar om en bättre värld :) Tips hur även du kan må bättre, bli friskare till både kropp och själ :) Varför naturligt läkande är bättre och effektivare än kemikaliska medel :) För frågor når ni mig även på: delfinolin@hotmail.com

tisdag 15 oktober 2013

Beundrar dig Kim A

Är det skam och skämmigt att drabbas av sjukdom . . .
När vi bara tycker att vi lever så hälsosamt och grönt . . .
När vi yogar, andas rätt och motionerar osv . . .
Nä' - är det inte - faktiskt :)

Kim Anderzon var precis på Malous "Efter 10" och berättade så bra :)
Hon får behandling på Vidarkliniken i Järna för sin stygga envisa cancer . . .
Men hon väljer att se det positiva och kämpar starkt för att återfå sin hälsa :)
Igår fick hon behandling - och idag är hon hos Malou - strongt :)

Hon jobbar också - trots behandling med nedbrytande cellgifter . . .
Ser stark och beslutsam ut -men naturligtvis ser jag även det sköra, inombord - men envis är hon -  SKA bara fixa det här - SKA bara bli helt frisk :)
Inget annat finns på kartan för henne :)
Jag beundrar dig Kim Anderzon :)
Har även rest till Paris för att se teater där - tillsammans med teatergruppen, strongt Kim :)

Jag håller tummarna för dig Kim - 
Du fixar det här, lovar dig :)
Och fixar inte DU det här, så fixar ingen det :)
Du "Skalliga primadonnan" :) (hennes show heter så)

Jag vet att du Kim - tänker på kost och livsstilen också - 
för det är så du bara är :)

Kram från mig med kraft och kärlek
:D

4 kommentarer:

 1. Precis mina tankar. Man blir inte fullt frisk = håller sig inte frisk - bara för att man har sunda matvanor. Vem som helst kan ändå drabbas av sjukdom - och man blir inte frisk av att håla sig till normer som en del människor har. Självgivet bör man försöka hålla modet uppe ändå och försöka leva så normalt man kan,´men det låter som förolämpning ibland att få höra att "gör du bara så här så är du frisk" - för riktigt så enkelt är det inte. Och ibland är man tvungen att ta emot behandling/mediciner mm för att klara livhanken! Hoppas personen i fråga klarar sig!

  SvaraRadera
 2. Åh, du vet inte vem Kim Anderzon är - en känd skådespelerska: Göta Kanal o Sällskapsresan och massa andra roliga komedier :) Hon är en yogamänniska, hälsosam osv - gillar henne skarpt :)
  Men nu kämpar hon med att övervinna sin cancer - och med hjälp av antroposofiska Vidarkliniken med sin enormt duktig personal - vet jag att hon fixar detta :)
  Ett sunt leverne med humor o glädje kommer vi (enligt mig iaf) längst med :)
  Se'n kan vi alla drabbas - men har vi hälsotänk i grunden, vet vi hur vi ska göra - och har även ett starkare immunförsvar osv :)
  Jag hoppas också att hon klarar sig, vore en stor förlust annars . . .
  Jag läser "mellan raderna" - hur du tänker, men det enda jag ville få fram - var att en fin, stark, känd kvinna har det kämpigt just nu - men att jag bara vet att hon fixar dettta :)
  Ha det bara bäst,
  :D

  SvaraRadera
 3. Nog vet jag vem Kim Andersson är - även om jag inte känner henne :) Och jag hoppas absolut att hon ska klara sig! Vem som helst KAN drabbas av sjukdom / ohälsa - oavsett hur bra vanor och livsstil man har. Det är det jag har försökt säga även tidigare - liksom nu. (Jag har ingen aning om vad du "läser mellan raderna") för det här är just det jag har paratat om hela tiden. Vi kan inte veta varför någon har drabbats av sjukdom eller varför dom måste ta vissa mediciner. Allt är inte så enkelt! Det är alltid bra att ha sunda vanor men det garanterar inte att man håller sig frisk! Hälsosam fortsättning på hösten! :)

  SvaraRadera
 4. Nä, du har så rätt :)
  Så är det - att även jag KÄNNER bara TILL o vet vem hon är osv - känner ju även till hennes hälsointresse :)
  Och - det är ju detta intresse o kunskaper som nu ska hjälpa henne på vägen till att bli stark igen :)
  Jo, återigen - JA, ALLA kan bli sjuka - men ju starkare vårt immunförsvar är, klarar vi av detta bättre - kanske bara blir en liten "påhälsning" av det sjuka :)
  Allt hänger på immunförsvaret - och om vi är basiska eller sura i kroppen . . . Ju surare vi är och ju svagare vårt immunförsvar är - större mottaglighet för virus o bascilusker osv - våra celler suger lättare åt sig det sjuka, orkar inte hålla ifrån sig det sjuka :(
  Summan av detta är alltså - att JA! visst spelar de en roll hur vi lever, hur vi tänker, vad vi äter, hur vi äter (snabbt eller i lagom takt, tidpunkt osv) . . . Ett positivt och sunt sinneslag o en sund livsstil ÄR alltså det ultimata för att hålla oss friska o starka i en BASISK kropp :)
  Mera grönt - även då mörkgrönt bladgrönt - minska på rött kött - minska på stress - nyttigare vatten (gärna det microklustrade, joniserade) - mera ekologiska produkter - gärna mer rawfood osv :)
  Steg för steg - utan pekpinnar :)
  Vi bestämmer ju själva hur långt vi orkar gå osv :)
  Om vi har en helt annan syn på livet osv - så kan vi ju inte bara på bumsen bli gröna o raw, eller hur :)
  Det är min syn på hälsa - och som har hjälpt mig så oerhört - så jag viker inte en sekund från detta tänk - utan sprider det vidare till många tacksamma, som nu mår så oerhört mycket bättre o har fått ett "nytt liv" :)
  För 75 - 100 år se'n var det helt andra förutsättningar för oss - allt var nyttigare - nästan allt var ekologiskt redan - DDT osv hade vi ögonen på, men för det mesta var morötterna osv nyttigare än dom är nu - Nu måste vi läsa noggrannare i innehållsförteckningarna än vad vi behövde då - Vi hade kolloidalt silver, joniserat svavel osv i våra jordar o ännu mer mineraler, som saknas nu, jordarna är utarmade - så nu är det upp till oss konsumenter att ta hand om oss själva - för myndigheterna osv gör tyvärr inte det :(
  All sjukdom drabbar oss när vi är försurade och inte basiska - jag har ju själv drivit bort nästan allt sjukt i mig - Återigen - kosten idag o våra livsmedel ÄR INTE bra som människoföda, gör oss försurade - och därigenom ökar våra s k vällevnadssjukdomar idag - var så mycket färre "fall" "förr i tiden" . . .
  Ibland kan vi välja våra livsstilsvägar - vi föds ju också med olika starka celler osv - men återigen så kan även genetiska förutsättningar förändras med en sundare o positivare livsstil :)
  Kram för en hälsosam / skön forts på hösten :)
  :D

  SvaraRadera