Om mig

Sandviken, Gästrikland, Sweden
Välkommen till mig och min hälsoinspirerade blogg, där du kan läsa om hälsotips, mina tankar om en bättre värld :) Tips hur även du kan må bättre, bli friskare till både kropp och själ :) Varför naturligt läkande är bättre och effektivare än kemikaliska medel :) För frågor når ni mig även på: delfinolin@hotmail.com

söndag 25 maj 2014

Röst från mig i Viken :)

. . . trots att mina röstkort sprungit bort :)
Funkade - för ID kortet var ju med :)
Måste göra allt för att förhindra dom extrema invandrarfientliga partierna - eller kanske jag ska säga det främsta invandrarfientliga partiet att klättra för högt . . .
Vore ju katastrofalt, för jag anser att alla människor här på jorden har något att tillföra - något som gör gott och är gott för dig och mig - och oss alla här i universum :)
Och - inte är jag en "svensson" heller - och röstar "normalt" på sossarna - nä' blir för trist det :)
Jag tänker på miljön och på att alla är lika värda - kvinnor o män - gamla o barn - eller var vi är födda på Moder Jord :)

Ikväll ska jag va' vovsavakt till galna gosvovsan - 
12 timmars - till i morgon bitti :)
Morsdag eller inte - spelar ingen roll - och jag är ju "farmor" till denna fyrbenta "galning", skratt :)
Jag har köpt god hundmat till henne, så får den där husse säga va' han vill - mitt "barnbarn" ju, skratt :)
Hoppas att han kommer ihåg gosbollen bara - så blir hon nöjd o glad :)=

Ha en fin fortsättning på denna morsdag - hoppas att ni har det fint tillsammans med era nära - att solen skiner o värmer - och att alla är på toppenhumör o mår bäst :)

Solig kraamis på dig o er alla - ut o plocka kirskål - mixa en läskande smoothie i värmen :)
:D

2 kommentarer:

 1. Jag skäms när jag berättar att jag inte röstade denna gång :( men det berodde på att jag inte insåg i tid att jag behövde två vittnen för att kunna brevrösta härifrån "utlandet" :((( *suck* Stressen kan tydligen göra mycket skada :( Det ska inte hända igen! Jag tycker att det är viktigt att rösta och visa sin åsikt - eftersom vi har den förmånen att vi kan välja fritt! Men mina barn med makar har röstat och det är ju en tröst i eländet. Skönt att du påverkade i alla fall till att inga främlingsfientliga partier fick fler röster! Tackar för det!
  Ja, som farmor/mormor har vi vissa rättigheter - även om föräldrarna har en annan åsikt *hihi* men med måtta naturligtvis! Här är det en grå morgon och blåser ganska kraftigt men just nu så regnar det i alla fall inte. Hoppas du får klart det där med lägenheten också! Håller tummarna! Ha en bra måndag och en ny vecka! KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte ska du skämmas inte - huvudsaken är hur du och dom flesta av oss tänker o tycker :)
   Att inte släppa dessa partier för långt upp för lätt - så att dom inte kan göra mer skada och göra mindre negativ påverkan :)
   Och - nää¨ stressa inte för den skull - utan påverka folk ikring dig i positiv riktning, på annat sätt :)
   Det är ju hur vi lever dagligen, som betyder nå¨t - som visar vägen för "tveksamma" individer . . . Barn gör ju inte som vi säger - utan som vi gör o lever :)
   Ja och "farmors "lilla Gosa" var så duktig i går kväll så - gick så snällt i kopplet så - utan ryck o knyck :)
   Åt "en stor portion av den goda maten jag köpt - och även en liiiten portion torrmat innan läggdags (ville ha mer) (som husse inte vet om) - säger att hon blir tjock :O hon som rör sig som en galning? :O ;)
   Du har skickat det gråa vädret hit till Viken, så hoppas DU har bättre väder nu, unnar jag dig, vet du ju :)
   Lägenhetsbesked får jag senast onsdag, verkligen nervkittlande är det - känns ju som jag redan flyttat in där, så negativt besked blir inte sååå där värst roligt att ta :O
   Värmande kraam så länge o ha det bäst,
   :D

   Radera