Om mig

Sandviken, Gästrikland, Sweden
Välkommen till mig och min hälsoinspirerade blogg, där du kan läsa om hälsotips, mina tankar om en bättre värld :) Tips hur även du kan må bättre, bli friskare till både kropp och själ :) Varför naturligt läkande är bättre och effektivare än kemikaliska medel :) För frågor når ni mig även på: delfinolin@hotmail.com

lördag 29 mars 2014

Earth Hour och Sommartid :)

Mycket att hålla reda på ikväll . . .
Sommartiden startar fr o m i natt och jag brukar va' en fena på att glömma :/
Så söndagsförmidda'n kan kännas liiite konstig när det felas en hel timme :)
För några år se'n hade jag t o m en inbokad behandling - på salongen jag var på då - och naturligtvis så glömde jag bort att ändra klockorna - gick ner dit i (som jag då trodde) god tid, men . . . kunden hade redan stuckit iväg han (bodde dessutom t o m i Uppsala, så den behandlingen blev lagd på is den) . . .

Och dessutom är det Earth Our ikväll, mellan 20.30 o 21.30 - tänk på det - släck ner alla lampor - så sparas våran miljö :)

Och - ikväll är jag helt utpumpad i skallen efter all bokföring - och snart ska jag ha en gosig halvgalen vovsa här som nattgäst, då husse ska ut med kompisar - så det kan hända att jag glömmer bort mig igen :)
På tal om bokföringen, då satt jag faktiskt ute på balkongen i värme av solen - så skönt så :)
Fick faktiskt lite färg också - skadar inte - och gratis D-vitamin också :)

Nu nalkas våren - jag har vårvittring :)

Vårlig kraamis från mig i Viken
:D

2 kommentarer:

 1. :D Ja, det KAN ju vara lätt att glömma men inte jag! :D Påminner mina "ungar" också varje gång det är dags och om det inte hörs något från mig frågar dom om jag glömt något *hihi* Så även igår. Jag har ju min älskade yngsta dotter med make på besök här och jag sa till dom att det är dags för sommartid inatt. Sonen min sms:ade sen och frågade om jag glömt något när jag inte hade skickat något sms. Så jag skickade sms till dom som inte var här :D Vi har inhandlat mina säng gavlar med förvaringshyllor, *JIPPPPPIIIII!* men jag får se när jag börjar bygga ihop dom! Vi bytte hållarna för gardinstänger och satte upp dubbla stänger & gardiner. YES!!! Jag lyckades städa och fixa balkongen under torsdag/fredag så den är klar att tas i bruk. Satt där faktiskt ett tag i fredags - i gungstolen - och kopplade av efter välgjort jobb! *ler* VÅREN är definitivt här, men sommaren får vi nog vänta på en stund till. Man har lovat kallare under veckan som kommer men det går säkert snart över! HÄRLIGT!!! Önskar dig den bästa våren någonsin! Kram från oss!

  SvaraRadera
 2. Ja, verkar ha gott troll i det - men den här gången funkade det :) Jag kom ihåg att ställa om dom :) Gjorde det redan i går kväll o Flysan undrade vad i "hundan" jag höll på med :O i stället för att klia henne osv :)
  Och - klart dina "ungar" undrar när dina sms uteblir, kan dom ju inte göra :) ;O
  Svårare var det med att släcka ner lamporna, för då trodde ju den lurviga damen att det var dags att gå och sova - så jag var tvungen att tända nån lampa :)
  Grattis till dina förvaringsgavlar också, toppen för dig att förvara grejer i :) Skulle jag också behöva :O
  Och - grattis till samvaron med yngsta goa dottern också - njut av att ni trivs tillsammans :)
  Och - va' vore livet utan fina sköna balkonger, skönt med gungstol där :)
  Vårliga kraamisen på dig och er alla på Gränsen,
  :D

  SvaraRadera