Om mig

Sandviken, Gästrikland, Sweden
Välkommen till mig och min hälsoinspirerade blogg, där du kan läsa om hälsotips, mina tankar om en bättre värld :) Tips hur även du kan må bättre, bli friskare till både kropp och själ :) Varför naturligt läkande är bättre och effektivare än kemikaliska medel :) För frågor når ni mig även på: delfinolin@hotmail.com

torsdag 19 september 2013

Virrvarr med lyckligt slut :)

Vilken daaag jag har kämpat mig igenom :/
Puuuh . . . 
Nä, över nu - men så jobbigt var det . . .
Mitt Bank ID har "gått i pension" - och måste laddas in på nytt.
Hm, tror ni att JAG och min tröga/ sega dator (nä nä du är så söt så, ingen klandrar dig lilla dator) . . .
Men är det nå'n av er som tror att detta ID har blivit installerat?
Nä, nä . . . efter 3 timmar i förrgår kväll gav vi (jag o datorn) upp - jag ringde den ännu segare och tröge sonen - joodå, han skulle komma och hjälpa mig :)
Han kom idag - innan eftermiddagspasset - trött, stressad och irriterad! 
Han loggade in på Handelsbanken utan sladden inkopplad - och sa nonchalant att jag inte behövde nå'n sladd . . . Det vet jag, men det är lättare för mig att jobba med sladden i, för då är det bara pin koden att knappa in osv . . . Han sa åt MIG att lyssna och TITTA på skärmen . . . Jag sa att det kan ju inte gå att betala en faktura varken med eller utan sladd till dosan - när nu Bank IDets säkerhetskontroll var utgånget osv, men han lyssnade inte alls på sin mamma :O och så såg jag ganska så dåligt också - mellan tårarna :/
Jag (som är helt slut i huvet o även i kroppen idag) klarade inte av hans stress och irritation osv - så helt plötsligt tog han med sig vovsan och bara stack iväg . . . 
Och - där satt jag kvar - ledsen, uppröd, ynklig och skör . . . i virrvarret efter honom o vovsan - tog en blick över soffan o vardagsrummet, som tidigare varit så städat - varit en salong, fin o presentabel. 
Så såg det inte ut längre, hm . . . 
Gjorde ett riktigt Ronja RövardotterSkriiiiik - det lättade något :)

Ringde denna sonen - han svarade ett kort "hej" - och jag sa helt enkelt som så - att nu tar jag en paus från dig en stund, för nu har du varit så otrevlig mot mig under en längre tid - punkt!
Gör man så? Jag menar tar en paus från sitt "barn", fastän "barnet" numera är ganska så "vuxet". . . :/
Men jag har kommit till den punkten - att jag lyssnar på mig själv mer o mer - och jag orkar faktiskt inte umgås med folk som beter sig illa mot mig . . .  Jag blir energilös, får värk och mår så dåligt att jag börjar skaka - och jag blir alldeles tom i skallen osv :O och så vill jag inte känna längre . . . basta!

Men som plåster på såren fick jag skjuts av min änglaväninna till centrum, så jag kom till banken lätt och smidigt :) Passade även på att fixa lite andra ärenden på samma gång :)
Promenaden hem gjorde mig gott :) Åt en god svampomelett hemma - och med nya krafter tog jag mig till mitt loppis för att hämta en jättesöt smaragdröd massagedelfin, som nu har masserat mig så skönt hemma i soffan . . . 
Alldeles sprillans ny förresten - bara köpt och lämnad på loppiset :) :)
Tänk att livet kan va' så skönt ändå, trots den kärva perioden idag med sonen osv :)
Ha de bäst - var rädd om dom gyllene ögonblicken :)
:D

2 kommentarer:

 1. Usch vilken pärs :/ Men nu har du klarat av den och det är över! Andas djuuuuuuupt :D Jo, jag vet hur det känns när allt blir galet så jag förstår din frustration och dina känslor! Ger dig en stor KRAM så här på telepatisk väg! Jag har också lite problem men min BankID som ska användas när man loggar in på Skatteverket och Pensionsmyndigheten mm i Sverige för till dessa måste man logga in MED sladd och min vägrar. Utan sladd har jag inga problem att sköta bankärenden och så, men dom andra ärendena får jag vänta med till november. Tror att jag har fel på antingen sladden eller just i kontakten med kortläsaren och sladden :( *SUCK* Men jag ska inte till MIN bank i Sverige förrän i slutet på oktober så... :( Nåja, det löser sig! GRATTIS till massagedelfinen!!! Vad kul att du hittade den! Ibland kan man behöva en liten paus från en del personer :) Nu sitter jag här i min ensamhet. regnet öser ner och det är mörkt och riktigt höstlikt och jag har tänt värmeljus inne och lyktorna på balkongen och det ser SÅÅÅÅ mysigt ut :D Ha en riktigt bra weekend nu och koppla av från allt! KRAM från oss på Gränsen!

  SvaraRadera
 2. Japp . . . men gissa vem som ringde igår o sa "förlåt mamma" :/
  Joodu . . . och så ville han att jag skulle ha Gosvovsan på torsda' eftermidda' då han har kurs . . . Stressigt värre det, för på freda' måste jag ha en salong klar för min biopatväninna :/
  Då brukar allt vara klart på torsdakväll: mat, städning, salong osv - blir ju liite svårt att fixa när Gosan är här, hm :/
  Får se hur det går :) Var en ganska så tokig eftermidda' :/
  Och så får ju lilla mamman inte komma ut på 2 dgr - eftersom jag har fullt upp på freda' . . . hm :/
  Och gissa vem som plockat trattisar i skogen, som Gosan hittat och gav dom till sin mamma :)
  Och som se'n lämnade kvar Gosan för att gå ut o ha kul :/
  Rätt gissat :@ ;)
  Ja, tack för massagedelfinen, så bra så - men Gosan är liiite rädd för den, eftersom den brummar o har sig :)
  Men - fortfarande inget fungerande Bank ID, morr :@ :/
  Lycka till även på dig med dina sladdar o grunkor mä' :)
  Kram mä en skön helg på dig också - är du värd :)
  :D

  SvaraRadera