Om mig

Sandviken, Gästrikland, Sweden
Välkommen till mig och min hälsoinspirerade blogg, där du kan läsa om hälsotips, mina tankar om en bättre värld :) Tips hur även du kan må bättre, bli friskare till både kropp och själ :) Varför naturligt läkande är bättre och effektivare än kemikaliska medel :) För frågor når ni mig även på: delfinolin@hotmail.com

torsdag 22 juli 2010

Äntligen, son + vovvsa :)

När jag pratade i telefonen på salongen, ringde min egen mobil, som sa att det var från min hemtelefon! Ja, endera var det en tjuv som ringde och sökte mig på mobilen - eller också så var det min son som ringde och ville ha tag på mig :)

Det var ingen tjuv, det var min son (hemma hos mig) som jag inte hört av på några veckor nu :)
Frågade honom varför - tja, inga pengar på telefonen!!!???
Men jag fick så många pussar av goa vovvsatjejen, så jag var tvungen att förlåta även honom :)
Jösses så glad goa vovvsan blev av att se mig, har ingen blivit på länge :)

Bilen är och förblir borta, så han får ersättning genom sin försäkring iaf - och kan nu skaffa sig en ny bil, bra dä (han får även ny hundbur). . . synd om honom att drabbas så, när han är en skötsam kille med jobb o egen köpt bostad osv, men nu blir det nog bra känner jag :)

Jag fick även reda på att den lilla kattungen är och blir kvar hos honom, så nu har han 3 katter och en stor busvovvsa i sin 2:a, men han vill ju ha så och trivs med det, är ju hans liv :)
Förresten är det vovvsan som är "kattmamma" åt den lilla kattungen, inte dom andra kattdamerna, konstig dä hur djur gör :) När min son frågar var bäbisen är så lägger vovvsan huvudet på sne och gnäller, springer iväg och söker på en gång :) Dom ligger och sover ihop, måste se mysigt ut dä, en stor schäferblandning och en liten sotsvart lurvig missa :)

Eftersom jag var tvungen att handla idag, så bad jag honom snällt att skjutsa mig - och det gjorde han - till vovvsans stora förtjusning - pussarna tog aldrig slut :)
Men puh - Halstabletter på Dollar Store, Massor av grönt, mungbönor o linser att grodda, keso o ägg på Willys och toapapper på Lidle . . .
Och gissa vem som INTE hade plånboken med när vi hunnit fram till Dollar - rätt gissat, jag :/
Inte populärt att be en trött skiftarbetande (som dessutom jobbat natt) om att vända tillbaks till salongen . . .
Han har 2 veckors semester från nästa vecka och på lörda' ska jag passa govovvsan :)

Ha det bäst och tänk på att positiva tankar underlättar tillvaron :D

6 kommentarer:

  1. Så var det hos mig också men Leonbergern - hon tog alltid hand om kattungar som kom hem till oss under dom åren hon levde. Har flera fina foton på dom ;-) Bra att sonen får ersättning, men trist att han blev av med den förra bilen. Skönt att du fick skjuts till affärerna! Nu är jag trött och hjärnan funkar inte längre så jag önskar bara Godnatt och sköna drömmar och trevligt veckoslut!

    SvaraRadera
  2. Ja, det verkar som om hon har tagit på sig mammarollen till lilla missen :)

    Leionbergarna är så maffiga o ståtliga. Kompisar till mig hade 2 st och den ena (hanhunden)såg så förnäm ut, nästan som han hade ett mänskligt ansikte :)

    Mmm, verkar som att detta elände ska ordna upp sig, så att han får en bil till slut, men surt är det ju ändå . . .

    Trött jag mä, men ska diska och sitta en stund på balongen - är så skönt att vara där, bäst att passa på :)

    Nattiskraam på dig med önskan om att du får en skön sömn i natt :)

    SvaraRadera
  3. Det roliga med just Leonberger är ju att dom "pratar" mycket! Min kunde säga klart och tydligt MAMMA med en grov röst, men dom pratar ju gärna även annars. Det är specifikt för just den rasen - även om andra hundar också kan lära sig att säga vissa ord ;-) Jag saknar min Ronja ännu fast det är 7 år sedan den flyttade till en bättre värld utan smärtor :( Ha en skön helg!

    SvaraRadera
  4. Nej, så spännande,
    Då kanske en gammal tant här i området hade rätt då, när hon sa att hennes lilla hund sa "måmå", men han är också i hundhimlen nu . . .

    SvaraRadera
  5. Jodå, du kan lita på vad den gamla damen sa ;-) Vissa ljud kan ju en hund härma lätt medans andra ljud inte passar i deras repertoar alls... Testa med Fly också ;-) Lycka till!

    SvaraRadera
  6. Fniss, undrar vad min son säger då :D

    SvaraRadera