Om mig

Sandviken, Gästrikland, Sweden
Välkommen till mig och min hälsoinspirerade blogg, där du kan läsa om hälsotips, mina tankar om en bättre värld :) Tips hur även du kan må bättre, bli friskare till både kropp och själ :) Varför naturligt läkande är bättre och effektivare än kemikaliska medel :) För frågor når ni mig även på: delfinolin@hotmail.com

söndag 7 juni 2015

Livets mening - Tro, Hopp o Kärlek :)

Vilken start på sommaren vi har haft - regnet har vunnit över solen hela tiden, hm :/
Stått som spön i backen . . .
Men jag försöker iaf att jaga dom sköna - men sparsmakande - solstrålarna :)
Och - jag har faktiskt även i år lyckats få lite fräsch gyllene färg :o)
Jo, jag veeet - Ultravioletta strålarna är ju cancerframkallande och inte bra alls för oss :o/
Men - för mig som har stort behov av D-vitamin, är solen bra för mig att vistas i - men med förstånd förstås - försöker att vara förståndig, men ibland glömmer jag bort mig i dom sköna värmande strålarna, tyvärr :o) 

Nu har morsdag (ganska så dystert väder) - cruisingen här o Viken (i spöregn-riktig dusch) och Nationaldagen (oxå i massor av regnande) passerat - även första "danskvällen" på Jäderfors holme är avverkad (natten mot idag) och hör o häpna, kvällen blev faktiskt ganska så fin :) Men, hm - det var sonen som var där på holmen och på Cruisingen - jag hade GosVovsan jag, hm :) 
Bara midsommar att invänta nu på - och hoppas att det i fortsättningen regnar under nätterna - och vara solsken på dagarna -  så att den sköna sommaren kan börja nå'n gång (kanske med massor av sol för en gångs skull) :O

De hårt arbetande människorna kanske får en ljuvlig semester, nu när våren o början av "sommaren" blivit en aaaning kylslagen om jag får tycka nå't - inget ont som inte har nå't gott med sig, heter det visst, så jag lever på hoppet jag - för om inte hoppet finns kvar, så vet då inte jag vad som menas - Vi får väl aldrig förlora hoppet över det vi önskar oss - och inte heller Tro och Kärlek - Dom tre som bara hör i hop: Tro Hopp och Kärlek - Visst är det väl underbart att tänka så - då har livet en riktig mening - iaf för MIG :o)

Tro och Hopp känner jag hela tiden inför mitt framtida liv - men Kärlek då? 
Jo, jag känner nog massor av kärlek också, jag - men har ju ingen speciell att slösa denna kärlek på (förutom GosVovsan då förstås) - och hon spinner som en katt då vi kelar och pussas - och då jag ger henne healing o kärlek :o)

Just nu skiner solen - så nu ska jag ut och värma upp mig av solens kärleksfulla strålar (med så mycket förstånd jag förmår). Ha det nu bäst ni alla finaste, så hörs vi snart igen :o)

:D


2 kommentarer:

 1. Jo, jag håller med om det där med regnet: Det må få finnas men kanske mer under nätterna då :P Skulle vara trevligt med lite mer sol under dagarna! Det där med Kärleken satsar jag numera mest på Djuren och naturen! Och där får man alltid tillbaka minst lika mycket! :) Jo, jag ska inte glömma bort mina barn och barnbarn heller <3 Har packat idag och kollat så jag får med mig det jag behöver! Tidigt imorgon går första bussen från mitt bostadsområde till resecentrumet. Sen fortsätter trippen till min yngsta dotter. Under veckan ska jag hinna besöka minst 7 ställen! :O Och fredag blir det en resa med flera bussar tillbaka. Även en räddningsaktion angående en fisk (?) är inplanerad :D Den ska komma till mig! Hoppas den överlever! Vi får höras igen när jag återvänt från trippen! Sköt om dig @->-

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vill bara snabba mig att önska dig en jättefin tripp över hit närmare mig :)
   Men med stopp p 7 ställen!!! :O - jösses!!! skulle nog inte JAG orka mä' :O
   Ja du var djupt tacksam över dina sessor, prinsen o dina "barn" - och även över dina övriga i familj o släkt som du håller kontakt med och kanske kommer att träffa till veckan - jättekul för dig o er alla :o)
   Och, JA - kärleken kan vi skänka till dom vi bara känner att behöver - djur, barn osv - men visst har jag i tankarna - att "Tänk Om . . ." :)
   Tills dess får jag ge massor till GosVovsan, bara älskar ju denna galna vovsa :O
   Hoppas att "fisken" kommer välbehållen hem till dig, där "han" kommer att få det bäst :)
   Sköt om dig du mä' och ha det bara bäst nu, håller som sagt tummsen för en fin resa :)
   :D

   Radera