Om mig

Sandviken, Gästrikland, Sweden
Välkommen till mig och min hälsoinspirerade blogg, där du kan läsa om hälsotips, mina tankar om en bättre värld :) Tips hur även du kan må bättre, bli friskare till både kropp och själ :) Varför naturligt läkande är bättre och effektivare än kemikaliska medel :) För frågor når ni mig även på: delfinolin@hotmail.com

fredag 6 mars 2015

"Invigt uteplatsen" :)

Jo, jag hämtade solstolen i förrådet - bar den till uteplatsen (inte så långt gudskelov) - satt där och njöt i solen som faktiskt värmde nå'n timme iaf :o)
Tänk så lite det behövs för att höja humöret - bara lite sol behövs för mig, så är jag nöjd, glad o tacksam :o)
Det hördes att det satt folk på några balkonger iaf - men på uteplatserna på min innangård, tror jag nog att jag var ensam om att njuta där :O) Ja, ja - var väl inte sommarklädd, men så jag njöt där jag satt i kappa o fingervantar som gav mig mer värme :o) Jag var helt enkelt nöjd och njöööt enormt i väntan på den riktiga våren och sommaren - som jag bara vet att kommer snart, för på söndag blir det kanske dryga 10 grader här i Viken - ser jag verkligen fram emot :)
För - se'n väntar en riktig "hundig" vecka med nattpass fr o m söndagnatt t o m fredagmorgon :O . . .
Jag har bett alla starka krafter om hjälp och kraft - där ibland mina kraftfulla och hjälpsamma änglar :o)
Och - inte nog mä' dä' - på fredag förmiddag kommer även min biopatväninna hit - så efter att jag har passat upp på hennes kunder (och henne förstås) så kommer ju tjejerna på kvällen - och DÅ vet jag iaf EN av oss som nog är supertrött - och sitter och spelar på läppen, kanske . . . :O
Men änglarna hjälper mig ju, så jag tror nog att jag fixar nästa vecka - som förutom nattpass med vovsan, även innehåller tvättstuga på onsdag fram till halv 3 - och då tassar en diakonissa in här och ska hjälpa mig med det som tynger mig osv osv - och se'n kommer ju "gänget" på fredagen den 13 (som jag har intalat mig och oss alla att det är en riktig turdag - ingen otursdag!!!)
Se'n sitter jag även här med jättebesvärlig magge också - helt obalanserad - får springa hela nätterna, iaf varannan timme! :O 
Puhhh - ber om all kraft jag kan få - behöver det :O
Nu fortsätter Let's Dance - se'n ska jag försöka att sussa - med blöja faktiskt :O /
Ha de . . . 
:D

2 kommentarer:

 1. Sömnen är som bortblåst här på Gränsen :( Förklarar mer på ett mail till dig - kanske imorgon eller så... :O
  Vad HÄRLIGT att du har kunnat "inviga" uteplatsen!!! :D Gillar skarpt! :D Det är du värd! Visst kan man njuta va solen även om man inte är sommarklädd direkt *ler* Oj vilken "hundvecka" :O Men det går nog det också! Hoppas magen blir bättre snart! Det är inte kul med magsjuka :( Usch! Fredagen den 13:e har oftast varit en riktig Lyckodag för mig - till motsats från många andra dagar då allt verkar gå galet!
  P.S. Börjar ana varför mitt nyårstenn bröts mitt itu :O Men mer om det på ett annat ställe - kanske imorgon eller så :O :O Sköt om dig och ha det bäst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, men jag har bara "invigt" uteplatsen sittandes på solstolen i skönt läge - inte gjort klart bord o stolar (fortfarande under presenning) o allt pyssel som gör den ännu trevligare - nöjde mig med att njuta av den sköna solen i min sköna stol jag, räcker dä' mä' just nu :o)
   Jag får försöka att skicka "sömngivande" energier till dig, så att du sover skönt o sött om nätterna, så att du blir piggare under dagarna mä' :)
   Mmmm - och "hundveckan" börjar i morgon natt vid 21.30 ca - se'n är det bara att köra på och hoppas att jag håller ihop :O Blir ju sämre sömn för mig då när hon ska sussa här :O
   Sällskapssjuk som hon är - men hon brukar ju sova - är nog jag som reagerar på hennes "lurv", som visst har börjat sätta sig i näsa o hals osv :O
   Och - jo, jag försöker att intala mig själv och övriga inblandade att det är en toppendag :)
   Spännande att tennet kan visa framtiden - får du visa mig nå'n gång :)
   Värmande kraamisen från ett blåsigt Viken idag helt utan sol - men den ska visst komma igen imorgon - med massor av plusgrader :)
   :D

   Radera