Om mig

Sandviken, Gästrikland, Sweden
Välkommen till mig och min hälsoinspirerade blogg, där du kan läsa om hälsotips, mina tankar om en bättre värld :) Tips hur även du kan må bättre, bli friskare till både kropp och själ :) Varför naturligt läkande är bättre och effektivare än kemikaliska medel :) För frågor når ni mig även på: delfinolin@hotmail.com

måndag 23 mars 2015

Hej igen alla fina :)

Oj, så intensiv mars månad har varit - hoppas att det lugnar ner sig :/

Jag har haft Gosvovsan långa pass - och hon både löper och släpper massor av hår - barrar som en hel barrskog - inte sååå kul :O/

Men hon ÄR ju bara så go ändå - mammas enda "barnbarn" :O)
Vi älskar ju varandra, men hon ÄR ju ändå en något för stor vovva för mig - det är svårt för henne att fatta det bara :O

I morgon ska den där husse på kurs / möte, så då kommer hon till mig under några timmar :) Då ska vi ut på iaf EN långrunda - gillar vi :o) Blir ju inte så jättetidigt heller, då hon kommer innan kl 0800 och inte strax efter 5, som hon kommer under förmiddagspassen :O


Mars månad har annars varit så fin (trots bakslag med mera snö just nu, birr) vårlökarna börjar titta upp, så jättefina - men än återstår det mycket jobb innan uteplatsen är som JAG vill att den ska va' :o)

Jag har krattat ihop en hög med granris och löv (som jag skyddat vårlökarna med i rabatterna) - som SandvikenHus har lovat att ta hand om, snällt av dom, eller hur :o)

Dessutom har jag skaffat mig en till ny bok (och jag som inte skulle ha några fler, hm) - Det är fortsättningen på Healingkoden - heter "Den högsta principen" av Alexander Loyd - är bara så kraftfullt och känns så rätt för mig, då jag ju redan gillar Healingkoderna som ni nog redan har listat ut :)

Den meddelar mig skarpt att under rädsla o stress kan vi inte utvecklas och nå våra framtidsmål - men med KÄRLEK, TILLIT och att vara i mitt undermedvetna andliga hjärta kan jag nå och få vad helst jag önskar och vill ha :o) Rädsla och tvivel hindrar mig från det - Så släpp rädslan och tveksamheten - och kontrollen - Då når du ditt mål, där du vill vara :o)
Jag har precis börjat läsa den - tränar in dom tre positionerna som jag ska behandla mig själv och andra med :o)
Så mer om detta senare - men jag tror att jag varmt kan rekommendera detta redan nu - och Healingkoderna har jag ju hållit på med ett bra tag - och DOM funkar - lovar er :o)

För övrigt händer det stora saker ikring mig, men vet inte om det här är det rätta stället att skriva om detta på - få se hur jag känner lite senare . . . Annars skriver jag om det på "annat ställe" . . .


Ha det bäst alla fina - ut i marsvädret - rör på er - skratta - släpp kontrollen - gör Ronjas Rövardotters vårskriiiik - Då släpper allt inom er - ni blir befriade från bromsklossar inom er, som hindrar er att gå framåt - och bli friska o starka :)

:D

4 kommentarer:

 1. Ja, jag har förstått att det händer mer där än någon säger :) Ibland kan det ju vara bra att berätta vissa saker på andra ställen än en öppen blogg som vem som helst kan råka hitta... Och man måste ju själv få bestämma vilka saker man vill berätta och till vem/vilka! Helt rätt! Hundens storlek ska inte ha någon betydelse - bara uppfostran!!! Uppenbarligen har man inte varit konsekvent med den om den blir besvärlig att vara ute med eller handskas på andra sätt - ännu i den åldern som din GosVovvsa är i :/ :) Min Ronja var stor som ett berg men vilket barn som helst hade kunnat gå ut med den :D Men jag hoppas att det blir bättre för er två också! Böcker är bra och sånt har man aldrig för många av *ler* Så Lycka till med den nya :D Här känns det mest jobbigt och tröttsamt just nu - mest p g a den kommande flyttningen som jag inte vet så mycket om ännu :( Oron påverkar allt! Men ute ska jag naturligtvis vara - oavsett väderlek! Hoppas allt är bra hos dig! KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du har rätt i det du skriver - men nu är hon inte bara en för stor hund för mig - utan jag har ju dessutom problem med tiderna då hon ska vara hos mig - tar på mina krafter när hon kommer så tidigt som innan halv 6 - eller om det blir för många o jobbiga pass för mig. Jag har ju inte alla krafter "hemma" som många andra har, så rubbas mina sovtider osv som jag ju bara är tvungen att försöka hålla fast vid - då blir jag helt väck i skallen och kroppen o knoppen mister sin kontakt på nå't sätt :O
   Och - i det tillståndet ska jag gå ut med denna busa i alla väder - i alla tidpunkter - oavsett hur jag orkar eller känner mig :O
   Skulle ju egentligen inte ha henne - då tidpunkterna och den där husses schema är för jobbiga för mig - Då KAN jag bara inte vara helt i balans och visa pondus osv - men EN "pondus" har jag, som jag aldrig mer kommer att strunta i numera - hennes noskoppel!!! Då går hon faktiskt mycket bättre med mig, var så säker - Då får JAG pondus trots att min energi inte alltid är med mig osv :)
   Men - mitt i allt detta är ju HON helt underbart go på alla sätt och vis - är ju JAG som har sviktande ork o kraft - är ju helt sjukskriven också pga detta :O
   Nu om nya boken :) Verkar vara helt suverän - har t o m redan testat på en kund i dag - verkade vara lika kraftfullt på henne som det är på mig - tummen upp för dä' :o) Jag lär mig nytt därifrån varje gång jag kollar i den - och DEN BOKEN kan säkert även hjälpa mig med att programmera in behövlig kraft till mig, även då det är fel tid på dygnet för mig :O)
   Men - jag är fortfarande säkert på att denna flytt kommer att vara MED dig och inte MOT dig - Änglarna är så envist enade i den saken, bara så du vet det min vän :o)
   Oro - rädsla - tvivel osv inom dig kommer att GÖRA så att flytten blir jobbig - men om du sänder ut kärlek o tacksamhet över all hjälp som kommer till dig - DÅ får du den hjälp du behöver - och mer därtill, lovar dig :o)
   Sänder du ut oro och tvivel - så känner även "hjälparna" sig oroliga och tappar tron på att det ju kommer att bli SÅ BRA för dig :o)
   Att min flytt var så jobbig, berodde ju på mina brutna revben - som änglarna höll ihop på mig jättebra - trots alla toklyft osv, som jag var "tvungen" att göra . . .och att jag därigenom nästan inte kunde sova, utan var uppe hela nätterna med bultande kropp o knaprade Alvedon !!! :)
   Så försök att släpp iväg din oro, så mycket du bara kan - för änglarna bara nickar och instämmer leende att - om du har tilliten, så kommer din flytt att bara bli positiv för dig :)
   Bra att du går ut och luftar av dig allt ditt jobbiga - bara gör det så ofta du bara kan :)
   Jag kommer att mejla dig - för att där berätta om vad som hänt nu i mitt liv - inget tungt o jobbigt faktiskt - mest positivt faktiskt tror jag, skönt dä' :) Annars myser jag på uteplatsen och trivs fortfarande så bra här på backen :)
   Kraftgivande o bästa kraamisen från mig på dig nuuu,
   :D

   Radera
  2. Tackar för dina kraftgivande ord!!! Jag ska försöka vara mer optimistisk även när det gäller den kommande flyttningen :) Jag är i grunden en optimistisk person men detta med oron/sömnbristen/mardrömmarna/ ovetskapen tär på mina krafter och just i detta har jag inte lyckats med det :( Problemet är ju att jag VET att jag måste anlita utomstående personer = flyttfirma för flyttningen och med min kassa ekonomi är det ett stort bekymmer :o Men jag ska försöka vara mer optimistisk och hoppas på att allt löser sig till slut! Lycka till för dig i ditt nya boende med egen uteplats mm.... Det är du värd! Ha det bäst! KRAM

   Radera
  3. Japp - bara tryck på knappen för tillit, trygghet - för du kommer att få det bara så bra, lovar dig :o)
   Och - jag känner att du även kommer att få mer hjälp av dina barn - mer än vad du vågar tro på :o)
   Jag ser bara en ljus framtid för dig :o)
   Idag är det något kyligare, så det blir inget solande på uteplatsen - men med varma kläder på så kanske jag sätter mig där en stund se'n :)
   Kraftgivande kraamis med suddgummi som raderar bort all din oro o sömnlöshet :)
   :D

   Radera