Om mig

Sandviken, Gästrikland, Sweden
Välkommen till mig och min hälsoinspirerade blogg, där du kan läsa om hälsotips, mina tankar om en bättre värld :) Tips hur även du kan må bättre, bli friskare till både kropp och själ :) Varför naturligt läkande är bättre och effektivare än kemikaliska medel :) För frågor når ni mig även på: delfinolin@hotmail.com

tisdag 21 januari 2014

Go* kväll med Svenne Hedlund TV 1 :)

Rena nostalgitrippen - fick jag ikväll, när jag knäppte på Ettan från min "bara måste" SåpaTV Glamour :)
På TV 1 var det nämligen Go' kväll med gamla härliga charmige Svenne Hedlund från Hepstars som gäst :)
Tänk så jag hoppade till i soffan - Svenne var nämligen min stora IDOL - redan från 60-talet, fast jag visserligen var alldeles för ung - men vad hjälpte väl det :)
I min barndom -  på Berget i Söderhamn - med min jämnåriga bästis, också boende på min barndoms gata - och våra äldre kamrater, som bara tyckte att även vi två skulle med på Berget, se på Hepstars :)
Se'n var vi sålda - bara så sålda :O -  
"Hepparna" kom ju ganska så ofta dit till Berget - 
och vi var ett gäng tjejer som "abonnerade" på första bänken längst fram till höger, ha ha - inga andra hade tillträde till dom platserna - fanns inte en chans, hi hi :=O Där satt ju vi - 
och höll platserna - ständigt - varje gång - missade inget uppträdande inte - 
Minns speciellt 2 gånger . . . ena gången då Bennys orgel höll på att rasa över oss, för att en tjej hade trängt sig dit fram och drooog i orgelns ben - och se'n när Lotta var ny i gruppen - och kom ut - ensam, innan Svenne - sjöng denna låten: "Svenne, Svenne I love you så jag dör - Svenne, Svenne, så fort jag ser dig - blir hela jag som smöör" :O 
Vi på första bänken till höger kunde verkligen ha dödat henne - och det gjorde vi nog - om inte annat så med våra blickar, hm och hi hi - Men - joodå .... nu är hon förlåten och älskad även hon :)

Hela min barndom från 11- års åldern redan då som sagt, tack vare dom äldre kamraterna - präglades av denna härliga kille, som skuttade runt och hoppade på scenen med sitt svarta halvlånga hår, svarta kavaj och cericefärgade topp och utsvängda jeans - ja hela gruppen Hepstars förstås :)
Och nu rockar "gubben" runt fortfarande med Lotta och dom av Hepparna (samma frissa, samma look osv) som fortfarande finns kvar - förutom Benny förstås, som gjort egen karriär på annat håll med ABBA osv :) 
När jag fick beskedet att Chrille (dåvarande trummisen) hade dött för några år se'n, gick mamma och jag upp på Berget och jag la en vild vacker blomma på "våran" bänk :)
Då stod det helt klart för mig - att nu kunde aldrig aldrig Hepstars återförenas som hel grupp igen :(
Keep going on Svenne - I love you så jag dör - 
och det kommer jag att fortsätta med :)

Nostalgikramis
:D

2 kommentarer:

 1. Vad härligt att du fick uppleva en sådan nostalgitripp med dina ungdomsidoler :D Det är du värd också - absolut! Jag ska göra mig av med dagens "hårlook" och ska till frissan och klippa mig idag :) Hoppas på bra resultat inför den kommande resan! P.S. Vi har bara -9 grader idag - men det blåser :/ Ha en trivsam dag! KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, denne man eller "gubbe" - har satt stora spår i mig - format mig osv, mer än nå'n annan har gjort - tror jag :)
   Bara älskar det han bidragit med i mitt liv :)
   Önskar dig lycka till med ny "hårlook" inför "bröllopsresan/orna" :) Du fixar det här :)
   Minus 9 är i alla fall åt rätt håll (enligt min mening iaf) Då kan du gå ut mer :)
   Kram så länge o ha det bäst :)
   :D

   Radera