Om mig

Sandviken, Gästrikland, Sweden
Välkommen till mig och min hälsoinspirerade blogg, där du kan läsa om hälsotips, mina tankar om en bättre värld :) Tips hur även du kan må bättre, bli friskare till både kropp och själ :) Varför naturligt läkande är bättre och effektivare än kemikaliska medel :) För frågor når ni mig även på: delfinolin@hotmail.com

lördag 14 december 2013

Själavärk och Slink in / Hemlösa

Kopierat från Basilicas fina blogg:
basilicablogg.se

Gå in på Själavärk på FB - och hjälp dom hjälpa alla frusna själar nu i juletid, som behöver värme och kärlek :)

Kram på er alla och Tack fina Basilica för din fina blogg och medmänsklighet :)
:D

************************************
Från Basilicas blogg:

Eldsjälarna som driver Själavärk på facebook slår i år alla rekord med sin insamling av julklappat till behövande barn. Det finns flera insamlingsställen i närområdet och jag levererade resultatet av min och EmmaSelinas paketinslagning  i går till Carro och hennes salong på Bergsgatan. Där fanns drivor av paket och jag kan bara ana hur en samlad hög från alla insamlingsställen ser ut. 
Om du skulle vilja vara med så är det några dagar kvar till sista inlämningsdag den 18 december.
Emma Selina och några av hennes vänner tillverkar armband som ger intäkter till Slink In.  Under veckan har de också bakat och levererat bröd till både Slink In och Soppköket vid Vängåvan. Jag beställde två armband för 30 kronor styck och enligt Bengt Persson handledare på Slink In så räcker den summan till fika för 12 hemlösa. Tänk så lite det behövs för att värma någon medmänniska om vi alla hjälps åt.
Mina armband bär ett hjärta och texten attityd, eftersom jag dagligen arbetar
mot och med mina och andras attityder.
Visst är armbanden helt underbara :)
Beställ ett eller flera, till dig eller någon du känner :)
Du får glädje - 
och du glädjer flera medmänniskor som bara behöver din hjälp :)

Kram och ha det bara bäst 
:D

2 kommentarer:

 1. Visst är det bra att det finns människor som hjälper behövande- speciellt barn - men även andra som har det svårt! Samtidig funderar jag på varför en hel del föreningar gör detta enbart under juletider? Hjälp behövs även andra tider på året! Men bättre en gång om året än ingen alls *ler* Vi hade en jättehärlig dag igår - även om alla inte kunde vara med p g a sjukdom mm - men visst var det även "lite" tröttsamt :/ Men vad gör det? ;-) Nelly hade sagt på kvällen att "Vi hade så jätteroligt hos Mummu" :D Ett bra betyg för mig tycker jag! :D Är jag jättenöjd med *hihi* Ha en riktigt bra avslutning för denna vecka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kafeet Slink in - är öppet året runt för att hjälpa och finnas till för behövande med hjälp av ideella personer, men med liite stöd :)
   Och eftersom jag inte är med på FB vet jag inte hur Själavärk jobbar under året, men jag tror nog att dom kämpar på även annars :)
   Grattis till bra betyg från lilla sessan Nelly, värmer hjärtat att höra så'nt :)
   Vila dig nu, men njut av detta fina :)
   Det bästa för dig också nu i 3e advent, tänk vad tiden går :)
   Medmänsklig kram så länge :)
   :D

   Radera