Om mig

Sandviken, Gästrikland, Sweden
Välkommen till mig och min hälsoinspirerade blogg, där du kan läsa om hälsotips, mina tankar om en bättre värld :) Tips hur även du kan må bättre, bli friskare till både kropp och själ :) Varför naturligt läkande är bättre och effektivare än kemikaliska medel :) För frågor når ni mig även på: delfinolin@hotmail.com

måndag 10 juni 2013

Måsanfall!!!

Får man bete sig hur som helst - bara för att man är en mås? :)
Ja, jag undrar bara, hi hi :) . . .
Idag - när jag var uppe Söderhamn och hälsade på min lilla mamma - tog vi ut mammas kavaljer på hjul och gick ut en stund . . . 
Och - vi klarade oss nästan från regnet - skönt för mamma att få komma ut lite - annars är det den stora balkongen hon brukar vistas på för att få luft och sol :)
Det var bara däää' - att efter ett tag upptäckte vi att vi hade sällskap, hm . . .
En mås flög närmare och närmare oss - mer och mera närgången blev den/ han/ hon :/
Den brydde sig inte alls om att vi inte skulle ta dom små måsungarna - vi var helt ofarliga, sa vi.
Den fortsatte att flyga - närmare och närmare - och snart gjorde måsen störtdykningar ner mot oss, samtidigt som den skrek JÄTTEHÖGT!!!!!! 
Och - då vi kommit i säkerhet lite längre bort från måsen - upptäckte jag att lilla mamma var alldeles vit på ena sidan, hm . . . Den eländiga vaktande måsen hade BAJSAT på min lilla mamma hm och hi hi :)
Ingen fara - jag tog en våtservett och gnuggade bort det, så får toppen åka i tvätten senare :)
Vi skrattade gott - och mindes ett måspar som faktiskt fått ungar vid Ljusnan i stugan i Hälsingland :)
En vän till mig berättade om ett dagis - där barnen fick vara inomhus, för att måsarna gick till anfall om barnen kom ut - hjäääälp! Ska måsarna ta över Jorden??? :/

Väl hemma vid 18 tiden i kväll - och återigen med kärleksfull änglahjälp :)

Ha de bäst 
:D

2 kommentarer:

 1. *Hihi* Ja, man skyddar ju sina barn för allt - även när man är en mås :D Ni såg säkert jättefarliga ut - i måsmammans/måspappans ögön :O Det skulle vi också bli om någon som är lika mycket större än vi (som vi är mot måsen) skulle komma i närheten av våra oskyddade barn! Man använder sig av dom "vapen" man har *hihi* Kul att du kunde besöka "lilla mamman" och ta henne ut! Tyvärr alltför många äldre som sitter inomhus för att man har för lite personal på äldreboenden mm numera för att hinna ta ut dom som inte kan göra det själv. I Luleå hade dom ett tag (vet inte om dom har det längre) s k Solflickor & Solpojkar = ungdomar som kunde ta ut äldre och rörelsehindrade personer - som sommarjobb! Bra sätt att ge ungomar sommarjobb och bra för dom som inte kunde ta sig ut själv! Ha en riktigt skön fortsättning på sommaren!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hjälp! Var riktigt otäckt faktiskt . . .
   Tänk att måsen tagit över på den fina lilla innangården med bra plattor att gå på och bänkar att sitta på - där dom äldre kunde haft det skönt istället.
   Jo, det var nog skönt ändå för henne med våran lilla runda :)
   Solflickor o -pojkar - Vilken bra idé, gillar :)
   Hoppas att du själv vilar gott i din gungande nya fåtölj :)
   Somrig kram med allt bäst,
   :D

   Radera