Om mig

Sandviken, Gästrikland, Sweden
Välkommen till mig och min hälsoinspirerade blogg, där du kan läsa om hälsotips, mina tankar om en bättre värld :) Tips hur även du kan må bättre, bli friskare till både kropp och själ :) Varför naturligt läkande är bättre och effektivare än kemikaliska medel :) För frågor når ni mig även på: delfinolin@hotmail.com

måndag 6 juli 2015

Att vara kapten på sin egen skuta är bara så viktigt

Början av juli har vi nu - det har varit så skönt med varm och härlig sol :o>
Men - idag regnar det ganska så ihärdigt tyvärr :o
Så solen får vila nu i några dagar . . .  
Jag välkomnar den tillbaka precis nu, men verkar vara regnets makter som härskar nu, hm :/
Jag bara ÄR en soldyrkare ju - bara älskar solen - att få värma upp mig av solens helt gudomliga strålar - gärna på min sagolika uteplats (som jag nu äntligen har) :o>

Det har varit liiite rörigt i mitt liv nu, se'n sist jag skrev (och även då om jag ska vara ärlig) :/
Sonen har varit irriterad och jobbig att ha att göra mä' - har haft en väldigt jobbig attityd mot sin mamma - men nu tror jag att vi har rett ut det mesta - och jag har stor förståelse varför han gjort som han gjort - varför han haft en så'n knepig attityd osv - förstår detta till fullo just nu, för HAN har det inte lätt inte - vare sig med sig själv eller sitt liv :O
Det ÄR ju jobbigt att vara "slasktratt" att få ut för "skiten" när nå'n annan mår pest - men jag har pratat med honom - klart och tydligt - talat om att detta INTE är okej för mig - att jag "drar" om detta fortsätter - att jag absolut INTE tolererar att han behandlar mig (sin mamma) så nonchalant - och bara hävda "att så här är det, bara för att HAN tycker så" :O!!!

Jag har fått kraftfullt besked om varför jag har så svårt att känslomässigt klippa av banden till barnens pappa - fastän det bara rör sig om negativa energier - och absolut inte om något positivt, som är värt att längta tillbaka till - jag förstår allting nu - helt och klart - med vidöppna ögon :o>
Men - det är ingenting jag kan diskutera med inför "vem som helst" - handlar om väldigt djupa energier, som inte alla förstår (eller vill förstå) :o/

Jag har även under lång tid själv också insett hur det ligger till - men inte förrän nu börjar jag att känna mig mer fri, än jag någonsin gjort i hela mitt liv - för jag är äntligen så stark att inga som helst negativa energier kan bestämma över mig / inte ha så'n stor makt över mig längre :)

Nu är det JAG som bestämmer - och ingen annan (som kanske har en dålig dag) kan föra över sitt dåliga mående till mig - förstöra min dag, genom att sluka min energi, som jag ju fått kämpa så hårt att få till mig - och för att inte tala om mitt nyfunna självförtroende / självkänsla . . .

Jag har nu att göra med så starkt negativa energier, att jag även har tagit hjälp av mina änglaväninnor - vi ska med hjälp av kraftfulla ritualer mota iväg allt detta negativa, som hela mitt liv försökt att styra mig - och som fortfarande försöker att styra . . . 
Tack och lov för mina så starkt kärleksfulla Änglatarotkort - är min guldgruva dä', där jag hämtar kraft och energigivande kärlek :o) 
Och naturligtvis tar jag även hjälp av Healingkoderna och Framgångshealingen (Den högsta principen) (Alexander Loyd) - mina biblar dä', som jag absolut aldrig skulle klara mig utan :O)
Och - TACK  mina änglavänner, som förstår det här - och som hjälper mig - att med kärlekens starkt magiska kraft - mota iväg dessa så otroligt starkt negativa energier - så att jag kan leva mitt fortsatta liv i frihet och kärlek - tillsammans med goda människor - och mina fina barn, som jag vet är på väg tillbaka till sin tålmodigt väntande mamma :O)

Nä' nu dansar vi SOLdansen tycker jag - för kan jag driva iväg all denna negativa energi - måste jag väl även kunna fösa undan lite regnväder - tycker ni inte det :O)

:D

2 kommentarer:

  1. Välkommen tillbaka! Har förstått att du har haft en jobbig period eftersom du inte har bloggat. Men så är det ju ibland. BRA att du har kunnat reda ut ett och annat med sonen och att du börjar komma ifrån "beroendet" till exet. Det förstår jag till fullo - eftersom jag hade svår att släppa taget själv - även om det mesta var negativt där! :o men det är ju inte allt man diskuterar på en blogg självgivet... Det är skönt att du har dina Ängla Väninnor som kan stötta dig när det behövs! Det är du ju absolut värd! Hoppas allt blir bättre i fortsättningen för dig och att du ska må BRA!
    Sköt om dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, ibland är det liite för mycket för mig och för oss alla, så är det :/
      Tack för att dui bryr dig mig vän, värmer gott att det finns vänner o kärlek :)
      Håll tummarna att allt detta tunga reder upp sig, men vi litar ju på våra älskade änglar, eller hur :o)
      Hoppas allt går bra för dig också - att du hinner andas liiite iaf - mellan all packning osv, visst gör du :o)
      Tack och healande kraam från mig i regniga Viken,
      :D

      Radera