Om mig

Sandviken, Gästrikland, Sweden
Välkommen till mig och min hälsoinspirerade blogg, där du kan läsa om hälsotips, mina tankar om en bättre värld :) Tips hur även du kan må bättre, bli friskare till både kropp och själ :) Varför naturligt läkande är bättre och effektivare än kemikaliska medel :) För frågor når ni mig även på: delfinolin@hotmail.com

onsdag 12 februari 2014

Mera Cirkus :O

Ni tror väl inte att det räcker med det jag hade innan - och som jag skrev om i förra inlägget . . . 
Nä' nä' . . . så bra ska jag nog inte ha det - 
inte nu iaf :O
Igår kväll ringde den där brodern - berättade att nu fanns det minsann en plats till lilla mamman - 
I Uppsala - Ett ganska så nybyggt ställe, bara några år gammalt.
Han har besökt stället idag - och det var faktiskt ganska så fint - iaf bättre än där hon är nu :)
Boendet är på flera våningar - med olika aktiviteter att välja mellan varje dag - och det verkar vara mer blandat boende, så mamma har större möjlighet att prata och "umgås" mer än vad hon kan nu - för här har hon ingen att prata med av dom övriga boende på avdelningen . . .
Så mitt i min tillvaro här - med flyttkartonger och kaos, så ska jag göra avslut på tiden här med lilla mamman - låta henne åka vidare i chock och rädsla över det nya :O men det kommer ju att bli så mycket bättre där - det känner jag :)
Men - vilken skillnad det kommer att bli - från att nu träffas nästan dagligen - till att träffas kanske en gång i månaden (kostar ju på att åka tåg o buss - både kraftmässigt och ekonomiskt) Rika brodern får väl sponsra mig nå'ngång, kanske . . . :)
Nu ska hon få lugn och ro där - tror nog att det är ett av dom bättre hemmen, där hon får fler aktiviteter och mer social stimulans - se'n får väl den där brodern ta på sig mer ansvar att hon får komma ut på motion för hjärna och muskler, så att hon får må så bäst hon kan få göra efter omständigheterna :)
Nu ska jag dyka ner i flyttkartongerna och i den planeringen en stund, för att se'n ta mig en vända till mamma under eftermidda'n . . . 
Ja, inte saknas det sysselsättning inte :O
Healing på er och ha det bäst så länge,
:D


2 kommentarer:

 1. Ja, både jobbigt och bra med att "lilla mamman" kommer på ett bättre ställe. Brodern får självgivet ta mer ansvar då - och vi får hoppas på att han förstår det. Det blir skillnad för dig men det kanske är bra på sitt sätt. Att träffas mer sällan gör kanske också att du slipper en del "sammanstötningar" med henne även om det kan kännas även mer tomt nu när du har vant dig att gå dit ofta. Men du kanske behöver också mer tid för dig själv och orkar bättre med dom besök du senare kommer att göra till henne. Hoppas din egen flytt flyter smidigt och du kan lösa dom praktiska problemen med detta elände. Varma KRAMAR från oss på Gränsen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo visst blir det bra det här till slut, för hon kommer ju till ett nästan alldeles nytt o fräscht ställe med mer fart o aktiviteter o stimulans :)
   Men - idag så ville hon inte alls flytta, då var det bara SÅ BRA här i Viken, så hon kunde inte få det bättre - och så hade hon ju lägenheten i S-hamn också, så inte skulle hon flytta heller - aldrig i världen :O
   Så - jag kommer nog inte att få förbereda packningen för mamman i helgen, så att det mesta är klart till månd fm - hon ger mig nog ingen chans alls att göra det :I
   Och, ja . . . hm mera egentid kanske - eller inte - resorna blir ju längre - men som sagt inte lika ofta - några ggr i månaden eller så . . .
   Och - så kommer jag nog att åka till lilla Kallhäll i Stockholm på samma vända så ofta det funkar :) blir nog bra det :I
   Tack för ditt stöd o värme, värmer gott :)
   Nu försöka sova några timmar tills i morgon då flyttgubbar och lille sonen kommer - för att transportera mig till andra stället :/
   Änglarna ger mig och alla behövande kraft :)
   Natti och ha det bäst min vän :)
   :D

   Radera